Fes-te soci de Viu Molins de Rei

Ajuda’ns a fer créixer el diari de Molins de Rei. A canvi, com a agraïment, tots els socis teniu:

  • Butlletí setmanal al teu correu electrònic amb la tria de les informacions més destacades feta pel director del Viu, que també les analitza.
  • VIU+ reportatges, informacions i entrevistes en profunditat que els socis i sòcies de Viu Molins de Rei llegeixen primer en exclusiva.
  • Anuaris rebràs de franc totes les edicions de l’Anuari, les revistes en paper que analitzen l’any en profunditat fent periodisme reposat.
  • Contacte directe amb la redacció a través d’una trobada anual de socis, un grup privat de Facebook i Whatsapp: atenció especial a les teves propostes.

Tarifa normal

40€ l’any

La teva aportació fa créixer el diari. És la teva proximitat i confiança la que ens permet continuar endavant, fent possible un periodisme amb professionalitat, rigor i esperit crític. La millor manera de tenir el periodisme que et mereixes.


Tarifa reduïda

20€ l’any

Destinada a col·lectius amb dificultats econòmiques com persones en situació d’atur, estudiants i pensionistes. Perquè creiem que tothom té dret a contribuir a reforçar el periodisme de proximitat i la informació.


Tarifa mecenes

100€ l’any

Per a aquells que creguin en el projecte i es poden permetre donar-nos una empenta especial que ens farà més forts. És un esforç extra per la teva part i nosaltres, amb el nostre treball, intentarem recompensar-t’ho dia a dia.


Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Nom

Un cop rebem les teves dades, processarem la teva sol·licitud i et donarem d’alta, per la qual cosa pot trigar uns dies a fer-se efectiva. Rebràs un correu electrònic de benvinguda quan estigui tot completat i ja formis part de la comunitat de socis de Viu Molins de Rei.

VIU Empresa

Inicia sessió o crea un compte i accedeix a tots els continguts

Inicia sessió al teu compte a continuació

Recupera la teva contrasenya

Introdueix el teu nom d'usuari o adreça de correu electrònic per restablir la contrasenya.

Segur que vols desbloquejar aquesta publicació?
Desbloqueig restant : 0
Confirmes que vols cancel·lar la subscripció?