Ja s’han presentat alguns dels títols de la cartellera d’enguany on destaca la gran varietat de gèneres i films de caràcter internacional. Els assistents podran gaudir de films com ‘Tiger Stripes’, de la directora malàisia Amanda Nell Eu, o ‘Cuando acecha la maldad’, del reconegut cineasta Demián Rugna.
El Festival de Cine de Terror de Molins de Rei comença a escalfar motors i ja ha avançat una primera selecció de les pel·lícules que formaran part de la pròxima edició. El festival, dedicat aquest any a les bruixes, se celebrarà del 3 al 12 de novembre amb una programació de primer nivell i rematada amb la Marató de 16 hores de terror, que enguany celebra la seva cinquantena edició.
Fa uns dies, el festival ja va presentar el cartell d’aquesta 42a edició del Terror Molins, un cartell dissenyat pel cineasta Pablo Ruiz que pretén ser un homenatge a les dones que van ser acusades i assassinades per bruixeria a Europa entre els segles XV i XVII.
Una programació plena de films internacionals
L’organització ja ha començat a desvelar algunes de les pel·lícules que formaran part de la programació del festival d’enguany, com el body horror preadolescent ‘Tiger Stripes’ de la directora malàisia Amanda Nell Eu, o el film coreà ‘Sleep’ de Jason Yu que explora el terror i la intriga d’un home somnàmbul i les relacions familiars.
El cinema de terror argentí també serà present al festival amb els llargmetratges ‘Me encontrarás en lo más profundo del abismo’, de Matías Rispau, i ‘Cuando acecha la maldad’, de Demián Rugna, on se submergeix en la història de dos germans que viuen en un entorn rural i hauran de lluitar contra un esperit maligne. Per la seva part, Rispau situa el seu llargmetratge en un món postapocalíptic d’atmosfera lovecraftiana on un home intenta escapar de la seva vida sense un rumb definit.
Gran varietat de gèneres
Bishall Dutta debuta amb la seva òpera prima ‘It Lives Inside’, dels productors, on s’endinsa en el terreny del gènere de terror amb un rere fons social. La història de la pel·lícula recau sobre una adolescent estatunidenca d’origen indi que trenca el pot on residia un poder maligne. Tanmateix, Jennifer Reeder posa al centre del seu film la història d’una adolescent nord-americana a Perpetrator, un llargmetratge salvatge i feminista.
A més, el festival aposta per cinema de caràcter més histriònic amb ‘Hostile Dimensions’, on dos documentalistes busquen un grafiter desaparegut i amb ‘Holy Shit!’, basada en la història en to humorístic d’un home que es queda atrapat a un lavabo portàtil. Així doncs, també es podran veure d’altres títols com Vermines de Sébastien Vanieck situat a un barri d’extraradi de França o Malum d’Anthony DiBlasi plena d’ensurts nocturns a un jove oficial de policia.